Paralia Mediterranean Village 5*

Hotel Mediterranean Village 5*  nalazi se u podnožju planine Olimp u mestu Paralija i predstavlja moderan i luksuzan kompleks sa 5* smešten tačno uz more.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, prodavnice, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restorna, barove, igralište za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, teretanu, bilijar, centar za vodene sportove, SPA&Wellness, salon lepote, zatvoreni bazen.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici mediterraneanhotels.gr .

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke. Paralija je idealna, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela, a sve to mnogo jeftinije nego u drugim grčkim letovalištima.

Paralija je udaljena samo dva kilometra od Olimpic Beach-a. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. Ljubitelji kupovine uživaju u Paraliji. Naime, ovde postoji mnoštvo prodavnica najrazličitijih stvari, od suvenira do kože i bundi, a zlato je posebno jeftino.  Bilo da se nalazite u baru, restoranu, kafeu ili klubu, ne bi trebalo da propustite da naručite neko vino iz centralne Grčke koje je izuzetno kvalitetno i ukusno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.