Paralia Hotel Mythic Summer 4*

Hotel Mythic Summer 4* je hotel sa 4* koji se nalazi na površini od 12 hektara. U prizemlju se nalazi recepcija, restoran i bar, Okružen je prelepom prirodom i zelenilom, a poseban pečat je fontana koja se nalazi u dvorištu hotela. Na prvom i drugom spratu su porodične sobe i standardne dvokrevetne sobe. Sve imaju terasu sa pogledom na Olimp ili bazen. Nedaleko od hotela postoji i parking.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži  recepciju, lift, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, bazen za odrasle i decu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://mythichotel.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Paralija kao nezavisna opština učinila je dosta po pitanju poboljšanja kvaliteta turističke ponude i sada predstavlja centar turizma severne Grčke. Karakterišu je dugačke peščane plaže sa puno sadržaja, ogroman broj kafića i restorana i veoma bogat noćni život. U restoranima i tavernama, smeštenim kako uz samu obalu, tako i u unutrašnjosti grada, možete probati najukusnije lokalne specijalitete. Takođe, uz divnu atmosferu možete prisustvovati i grčkim večerima uz tradicionalnu grčku muziku. Ljubitelji kupovine uživaju u Paraliji. Naime, ovde postoji mnoštvo prodavnica najrazličitijih stvari, od suvenira do kože i bundi, a zlato je posebno jeftino.  Bilo da se nalazite u baru, restoranu, kafeu ili klubu, ne bi trebalo da propustite da naručite neko vino iz centralne Grčke koje je izuzetno kvalitetno i ukusno. Ovaj gradić nalazi se na manje od deset sati vožnje od Beograda, pa tako i ne čudi što veliku većinu čine srpski turisti. Naravno da je celo grčko primorje među najpopularnijim destinacijama poslednjih godina za ljude iz Srbije, ali čini se da nigde ne preovladavaju u tolikoj meri Srbi i srpski jezik kao u Paraliji. Iz tog razloga, u ovom mestu nemate osećaj da ste otišli u inostranstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.