Paralia Hotel Mythic Summer 4*

Hotel Mythic Summer 4* je hotel koji se nalazi u Paraliji, odmah ispod planine Olimp. Okružen je zelenilom, bujnom vegetacijom na 12 ha površine. Jako je moderno opremljen, sobe su udobne, a usluga i osoblje su odlični. U prizemlju hotela nalazi se recepcija, restoran i bar gde gosti hotela mogu uživati i odmarati se u miru pored veličanstvene fontane. U prizemlju se nalaze apartmani koji imaju privatan bazen, dok se na spratu nalaze standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe imaju pogled na bazen, na vrt ili na Olimp. Od plaže je udaljen 700 m, a od centra grada Katerini je udaljen 6 km. Aerodorm se nalazi  70 km od hotela. Hozel Mythic Summer je udaljen 50 m i 300 m od autobuske stanice.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, frižider, sef ,SAT/TV, telefon.

Sadržaj: Hotel sadrži  recepciju, restoran, WiFi, lobi, parking, bazen za odrasle i za decu, suncobrane i ležaljke pored bazena.

Usluga: Polupansion.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://mythichotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.