Paralia Hotel Regina Mare***

Hotel sa trideset osam soba, renoviran 2007. godine, smešten je na dvadesetak metara od mora u centru letovališta Paralia, preko puta crkve.

Sadržaj : Regina Mare ima recepciju, Internet “corner” (uz doplatu na licu mesta), wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), lobi.

U hotelu se nalazi i restoran gde možete probati najukusnije specijalitete kao i bar gde možete uživati u kafi ili omiljenom piću.

Smeštaj : Sve sobe su sa TWC sa fenom, SAT TV, telefonom, sefom (besplatno), malim frižiderom, A/C i terasom. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj).

Usluga : Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje) uz mogućnost doplate za polupansion: večera – izbor 2 jela iz menija.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici reginamare.com.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.