Paralija Hotel Porto Del Sol 2*

Hotel Porto Del Sol 2* se nalazi na samo 50 m od prelepe peščane plaže u Paraliji. Poseduje bar kao i restoran sa palmama i predivnim pogledom na Solunski zaliv. Sobe su moderno uređene, a besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Svaka soba ima balkon, a sa pojedinih se pruža fenomenalan pogled na more ili na planinu Olimp i ukrašene su etno motivima i sadrže TV/SAT i frižider, a neke od njih poseduju prostor za sedenje. Doručak se služi u hotelskom restoranu kao i ručak i večera, a u baru se gosti mogu u svakom trenutku osvežiti uz piće i kafu. Osoblje hotela može organizovati iznajmljivanje automobila. Hotel Porto Del Sol udaljen je 8 km od grada Katerini, 80 km od aerodroma, a prva prodavnica i autobuska stanica nalaze se na 100 m. U blizini se nalazi i parking koji je besplatan.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, DVD, fen za kosu, TV/SAT, sef, mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelportodelsol.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.