Paralia Hotel Principal New Leisure 3*

Hotel Principal New Leisure 3* se nalazi u Paraliji, na oko 200 m od prelepe peščane plaže. Sobe u hotelu su jako udobne i veoma moderno opremljene. Hotel poseduje vrt, bazen, kao i bar pored bazena u kome gosti mogu da se opuste i osveže uz piće ili kafu. Sa hotela se pruža pogled na zaliv i auzurnoplavo more. Hotel Principal New Leisure je udaljen 9 km od grada Katerini gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, restorani, barovi, taverne i prodavnice, a od aerodroma oko 102 km. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking koji se nalazi u okviru objekta.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, TV/SAT, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, WiFi, bazen sa suncobranima i ležaljkama, bar pored bazena, lobi.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.principal-paralia.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.