Parga Hotel Filoxenia Sea View 2*

Hotel Filoxenia Sea View 2* je hotel koji se nalazi u Pargi, tačnije u selu Anthousa, nedaleko od Parge. Ovaj hotel okružen je predivnim mediterasnkim vrtom sa fantastičnim pogledom na Jonsko more. Smešten je u mirnom delu blizu Parge. Gostima hotela Filoxenia Sea View je na raspolaganju bazen sa popločanom terasom kao i bar pored bazena gde mogu uživati uz osvežavajuća pića. Predstavlja kombinaciju udobnosti i luksuza po veoma povoljnim cenama. Idealan je za parove, ali i za porodice koje traže opušten i miran odmor. Hotel Filoxenia Sea View je udaljen 3 km od plaže i 3 km od centra Parge, Nalazi se na 70 km od aerodorma i 3 km od autobuske stanice.

Smeštaj: Sobe sadrže klima uređaj, balkon, aparat za kafu ili čaj, fen za kosu, WiFi, kuhinju, frižider, mrežu za komarce, TV.

Sadržaj: Hotel sadrži baštu, WiFi, parking, bazen, bar pored bazena, ležaljke i suncobrane, đakuzi, snack bar

Usluga: Najam.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://filoxenia-sea-view-aparthotel.business.site/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.