Parga Hotel Irida Boutique Hotel 4*

Hotel Irida Boutique Hotel 4* je hotel koji se nalazi u Pargi. Udaljen je 300 m od plaže (Kryoneri Beach). Sastoji se od 9 vrsta apartmana i svaki je posebno i veoma lepo uređen u mediterasnkom stilu. Posebni apartmani su: Korali (Koral), Anthos (Cvet), Stafili (Grožđe), Giasemi (Jasmin), Margaritari (Biser), Votsalo (Šljunak), Iliachtida (Sunčani zrak), Novfaro (Vodeni Ljiljan) i Kimata ( Talas). Svi apartmani su klimatizovani i veoma dobro opremljeni i sadrže skrivenu kuhinjsku površinu koja se može otkriti po potrebi. Hotel Irida Boutique je idealno mesto za opuštajući odmor van grada ili romantčni odmor za pamćenje. Centar Parge je 200 m od hotela, a aerodrom je udaljen 70 km. Autobuska stanica se nalazi 400 m od hotela.

Smeštaj:  Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, frižider, sef i TV.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži lift, WiFi, bar, otvoreni bazen, bar na bazenu.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://iridaboutiquehotel.eu/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.