Pefkohori Hotel Anna 1*

Hotel Anna 1* se nalazi 350 m od plaže i 50 m od centra Pefkohorija, na poluostrvu Kasandra. Objekat nudi prelepe smeštajne jedinice, bar pored bazena, restoran, bazen sa đakuzijem. Sve sobe u hotelu gledaju na lepo uređeno dvorište ili bazen, a pojedine imaju i pogled na more. Doručak se služi u trpezariji svakog jutra. Izuzetno je obilan i u ponudi su raznovrsna mediteranska jela, lagani obroci, kao i egzotični kokteli koji se služe tokom čitavog dana u hotelskom baru. Hotel Anna se nalazi na 23 km od centra Kasandre i 18 km od sela Kalitea. Objekat je udaljen 115 km od Soluna i 95 km od aerodroma. Gostima je na raspolaganju besplatan parking u okviru hotela. Na 400 m od hotela nalazi se autobuska stanica.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, sef, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, usluge lekara, WiFi, restoran, parking, bazen , bar pored bazena, usluge rent-a-cara.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.annahotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.