Pefkohori Hotel Flegra Beach 3*

Hotel Flegra Beach 3* je elegantan hotel koji se nalazi ispred plaže u Pefkohoriju. Udaljen je 300 m od centra grada i blizu velikog broja restorana, kafića, taverni, marketa, prodavnica i noćnih klubova. U blizini hotela nalazi se i veliki broj mini marketa gde se gosti objekta mogu snabdevati svim neophodnim namirnicama. Veoma blizu ovog hotela nalazi se i autobuska stanica gde se može čekati autobus kojim gosti mogu obići druga mesta koje nudi ovo prelepo okruženje.

Hotel Flegra Beach je veoma lepo uređen i moderno opremljen. Svaka smeštajna jedinica sadži čajnu kuhinju sa svim neophodnim inventarom, sopstveni balkon kao i moderno kupatilo koje ima i fen za kosu. U okviru hotela nalazi se i veliki broj restorana sa odličnom svežom morskom hranom kao i bar na plaži koji je idealan za uživanje i gde gosti mogu da se osveže uz veliki broj raznovrsnih i osvežavajućih pića. Internet je besplatan i dostupan  u celom hotelu. U blizini objekta nalazi se i besplatan parking.

Usluga: Najam.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.flegrahotels.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.