Pefkohori Hotel Port Marina 3*

Hotel Port Marina 3* se nalazi na samo 3 km od mesta Pefkohori i 6 km od sela Paljuri, na južnom kraju poluostrva Kasandra. Pefkohori je poznato grčko letovalište, smešteno na prvom prstu poluostrva Halkidiki-Kasandri, sa pogledom na zaliv Toroneos. Nalazi se 110 km  jugoistočno od Soluna, okružen borovom šumom, po kojoj je upravo i dobio naziv. Udaljen je od plaže oko 700 m. Hotel je aktivan od 1991. godine i nalazi se u prelepom ambijentu okružen brdima koja odaju utisak netaknute prirode. Hotel Port Marina poseduje i bazen veličine olimpijskog, sa suncobranima i ležaljkama pored bazena.

Smeštaj: Sve sobe poseduju balkon / terasu, čajnu kuhinju sa posuđem i priborom, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, SAT / TV, telefon, terasa.

Sadržaj hotela: Otvoreni bazen, bar, parking, restoran, suncobrani i ležaljke pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://portmarina.reserve-online.net/about

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.