Platamon Hotel Kronos 3*

Hotel Kronos 3* se nalazi u mestu Platamon na samo 100 m od plaže. Gostima nudi bazen sa barom, hidromasaže i hidromasažnu kadu. Ima 60 prostranih soba sa pogledom na planinu Olimp ili vrt. U svom sklopu hotel Kronos ima piceriju i restoran gde se služe ukusna internacionalna jela kao i tavernu gde gosti mogu uživati u grčkoj kuhinji. Hotel je potpuno renoviran 2007/2008. godine.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, večernje animacije.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://hotelkronos.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon je gradić sa obiljem restorana, taverni, poslastičarnica i supermarketa tipičnih za turistička mesta koji je ipak uspeo da sačuva autentičnost grčkog sela, što ga čini izuzetno šarmantnim. Udaljen je 54 km od grada Larise i 38  km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Prema predanju ime potiče ili od platan drveća koje se nalazi u okolini grada ili od široke peščane plaže. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac. Platamon se smatra jednom od najznačajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Grad je dom brojnim restoranima, kafeterijama, hotelima i kamp odmaralištima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, panoramskim pogledima, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za kratke posete i odmor od grada. Tokom letnjeg perioda, zbog velikog broja posetilaca i turista, mesto udomi i do 120.000 ljudi. Veliki broj turista dolazi iz istočnih zemalja, kao i iz lokalnih grčkih gradova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.