Platamon Hotel Porto Marine 4*

Hotel Porto Marine 4* je potpuno novi hotel sa 4* iz kojeg se pruža pogled na more i tvrđavu Platamonas. Sastoji se od 2 superior apartmana i 14 dvokrevetnih soba koje su moderno i luksuzno opremljene sa bračnim ili dva odvojena ležaja. Hotel Porto Marine je otvoren tokom cele godine i u njemu se mogu održavati razni događaji i svečanosti.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, lift, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 15:00 h – 00:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://portomarinehotel.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

U podnožju planine Olimp, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 kilometara dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon je gradić sa obiljem restorana, taverni, poslastičarnica i supermarketa tipičnih za turistička mesta koji je ipak uspeo da sačuva autentičnost grčkog sela, što ga čini izuzetno šarmantnim.

Udaljen je 54 km od grada Larise i 38  km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Prema predanju ime potiče ili od platan drveća koje se nalazi u okolini grada ili od široke peščane plaže. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac. Platamon se smatra jednom od najznačajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Grad je dom brojnim restoranima, kafeterijama, hotelima i kamp odmaralištima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, panoramskim pogledima, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za kratke posete i odmor od grada. Tokom letnjeg perioda, zbog velikog broja posetilaca i turista, mesto udomi i do 120.000 ljudi. Veliki broj turista dolazi iz istočnih zemalja, kao i iz lokalnih grčkih gradova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.