Platamon Hotel Sun Beach Platamonas 3*

Hotel Sun Beach Platamonas 3* je udaljen samo na 2 minuta hoda od prelepe, uređene, peščane plaže. Ima ogroman predivan vrt i direktan prilaz plaži. Nudi terasu za sunčanje sa bazenom, koja gleda na čuvenu Platamonsku tvrđavu. Sve sobe su veoma elegantno uređene i prostrane i imaju balkon sa pogledom na more ili na planine, TV/SAT, mermerno kupatilo. Doručak, ručak i večera su uglavnom grčka, internacionalna jela i služe se u glavnom restoranu. Pored bazena se nalazi i bar u kome gosti mogu da se osveže uz piće, koktel ili kafu. Osoblje hotela je uvek na raspolaganju, a postoji i mogućnost iznajmljivanja automobila. Hotel Sun Beach Platamonas je udaljen 500 m od centra Platamona, a prva autobuska stanica je odmah ispred hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, WiFi, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju,restoran, usluge rent-a-cara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sbhplatamon.gr/en/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.