Platamon Hotel Sun Beach Platamonas 3*

Hotel Sun Beach Platamonas 3* nalazi se u srcu Grčke u podnožju planine Olimp u mestu Platamon. Prostire se na 10.000 m2 na samoj plaži.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac (uz doplatu 5 Eur dnevno, plaćanje na recepciji), terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef (uz doplatu 2 Eur dnevno, plaćanje na recepciji), WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju (radno vreme 06:00 h – 11:00 h), menjačnicu, prodavnice, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove (na bazenu i plaži), igralište za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen, centar za vodene sportove.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 06:00 h – 11:00 h

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sbhplatamon.gr/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

U podnožju planine Olimp, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 kilometara dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon je gradić sa obiljem restorana, taverni, poslastičarnica i supermarketa tipičnih za turistička mesta koji je ipak uspeo da sačuva autentičnost grčkog sela, što ga čini izuzetno šarmantnim. Udaljen je 54 km od grada Larise i 38  km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Prema predanju ime potiče ili od platan drveća koje se nalazi u okolini grada ili od široke peščane plaže. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac. Platamon se smatra jednom od najznačajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Grad je dom brojnim restoranima, kafeterijama, hotelima i kamp odmaralištima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, panoramskim pogledima, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za kratke posete i odmor od grada. Tokom letnjeg perioda, zbog velikog broja posetilaca i turista, mesto udomi i do 120.000 ljudi. Veliki broj turista dolazi iz istočnih zemalja, kao i iz lokalnih grčkih gradova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.