Posidi Hotel Dolphin Beach 3*

Hotel Dolphin Beach 3* se nalazi na 30 m od prelepe, privatne, peščane plaže u Posidiju. Ovaj objekat nudi bazen, pogled na planinu Olimp, klimatizovane sobe i bespalatan internet. Sobe su prostrane i poseduju TV/SAT, balkon sa pogledom na bazen ili na more. Doručak je na bazi švedskog stola. Grčka i mediteranska jela gostima su na raspolaganju u hotelskom restoranu. Hotel poseduje i bar na plaži i na bazenu gde se gosti mogu osvežiti uz razne voćne koktele i opustiti uz laganu muziku. Na recepciji postoji ostava za prtljag, sef i usluge faksa. Hotel Dolphin Beach se nalazi na 250 m od centra, a od aerodroma je udaljen 100 km. Autobuska stanica je 150 m od hotela. U blizini se nalaze brojne taverne, kafići i restorani. Postoji i mogućnost organizovanja izleta do Posejdonovog  hrama i svetionika starog 150 godina.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, TV/SAT, mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, parking, restoran, sef na recepciji, bazen, bar na bazenu, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži, igralište, TV salu, bilijar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://dolphin-beach-hotel.com/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2022.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2022.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.