Posidi Hotel Possidi Holidays Resort 5*

Hotel Possidi Holidays Resort 5* je jedan od natraženijih objekata na destinaciji Posidi. Nalazi se u divnoj okolini oko borove šume i gleda na privatnu, lepo uređenu, peščanu plažu. Na plaži se nalazi teren za odbojku, ležaljke i bar. Sobe su lepo uređene i imaju balkone koji gledaju na more, planinu Olimp ili na prostrane vrtvove hotela. Gostima je na raspolaganju slatkovodni bazen, a oko bazena drvene ležaljke i suncobrani. U baru pored bazena služe se sveži sokovi i druga osvežavajuća pića, Doručak se služi na bazi švedskog stola u restoranu Myrtia,a večera je takođe na bazi švedskog stola i obuhvata italijansku kuhinju i roštilj. Taverna Magnolia služi tradicionalna grčka jela i kvalitetna grčka vina iz dobro snabdevenog hotelskog podruma. Za goste koji vole da se bave sportom hotel Possidi Holidays Resort nudi teretanu sa saunom i hidromasažnom kadom, kao i 2 teniska terena i sto za stoni tenis. U blizini hotela nalazi se mesto Kalitea gde su smešteni brojni kafići, taverne, restorani i prodavnice. Hotel Possidi Holidays Resort organizuje razne izlete i nudi usluge iznajmljivanja automobila i prevoza. U okviru objekta postoji internet koji je besplatan. Hotel je udaljen 3 km od centra Posidija i isto toliko od autobuske stanice.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju fen za kosu, krevetac za bebe (na upit), đakuzi, mini bar, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, roštilj, restorane, igralište za decu, saunu, terene za košarku i tenis, teretanu, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.possidi-holidays.gr/sr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.