Potos Hotel Potos 3*

Hotel Potos 3* je mali, udoban i porodični hotel koji se nalazi na 100 m od centra mesta Potos, na 60 m od plaže. Luka u Limenasu je udaljena oko 35 km, a udaljenost od aerodroma u Kavali je oko 45 km. Smešten je u blizini šetališta gde su supermarket, pekara, poslastičarnica, prodavnice, restorani, suvenirnice,… Hotel nema privatni parking, ali u blizini postoje dva velika, besplatna, javna parkinga (na 100 i 200 m). Zbog svoje lokacije ovaj hotel je zaštićen od buke i saobraćaja. Hotel Potos se sastoji iz četiri odvojena objekta. Ukoliko želite kvalitetan smeštaj u Potosu, na odlučnoj lokaciji, onda je hotel Potos svakako jedan od najboljih izbora.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, tuš, telefon, TV / SAT, mini frižider, balkon, sef, wi- fi internet, fen za kosu, kuhinju.

Sadržaj hotela: Restoran, bar, parking, bazen, recepcija, bar pored bazena, dečiji bazen, dečije igralište, ležaljke i suncobrani pored bazena.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.hotelpotos.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.