Psakoudia Hotel Elinotel Sermilia Resort 5*

Hotel Elinotel Sermilia Resort 5* se nalazi na samom početku Sitonije. Predstavlja luksuzni i elegantan hotel sa 5* i velikim brojem sadržaja, kao i ultra all inclusive uslugu što ga čini idealnom destinacijom za odmor. Hotel je udaljen 75 km od aerodroma u Solunu. Nalazi se u živopisnom mestu Psakoudia, okružen zelenim borovima. Mesto ima dugu peščanu plažu koja se proteže na 4 km i više puta je nagrađivana Plavom zastavicom. Hotel Elinotel Sermilia Resort nudi 102 elegantne i udobne sobe i apartmane, otvoreni bazen i privatnu plažu. Idealan je i pruža sve pogodnosti za porodični odmor kao i za goste koji vole i preferiraju aktivan način života.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, lift, prodavnice, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, 3 bara, igralište za decu, animacije za decu, mini klub za decu, uređenu plažu sa suncobranim ai ležaljkama, bazen, večernje i dnevne animacije, teretanu, stoni tenis, SPA&Wellness, salon lepote, konferencijsku salu.

Usluga: Usluga je na ultra all inclusive-a.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://sermilia.elinotel.com/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Psakudija je malo turističko odmaralište u zalivu Toroneos, na putu ka zapadnoj obali Sitonije, udaljeno svega 5 km od Gerakinija i 81 km od Soluna. Mesto je ujedno i luka i plaža nešto više od 2 kilometara udaljenog tradicionalnog sela Ormilija u unutrašnjosti Halkidikija. Ovo letovalište izuzetne lepote sagrađeno je tik uz samo more, u blizini magistralnog puta koji vodi od Nea Mudanje do Sitonije, pa se do njega može veoma lako stići. Naselje ima svega oko 120 stalnih stanovnika, ali se taj broj leti povećava i na 4 do 5 hiljada. Ovaj region karakterišu borove šume koje se spuštaju sve do plaže. Postoji mišljenje i da je ime ovog mesta proisteklo iz reči “pcakja” što u prevodu znači „mali borovi”. Psakudia je kao i susedno mesto Gerakini na odličnom mestu za izlete na oba prsta kao i po unutrašnjosti Halkidikija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.