Psakoudia Hotel Melissa Gold Coast 2*

Hotel Melissa Gold Coast 2* nalazi se na poluostrvu Halkidiki u mestu Psakoudia u Sitoniji. Udaljen je samo 80 m od plaže. Psakoudia je kombinacija planinskih predela i beskrajnih plaža i idealno je mesto za miran i porodičan odmor. Hotel Melissa Gold Coast se sastoji od 4 glavne zgrade koje gledaju na borove šume i prelepo more. Studija su maksimalno komforna i sastoje se od jedne prostorije sa telefonom i TV/SAT. Imaju kupatilo sa tušem i balkon ili terasu. Sobe su takođe opremljene klima uređajem. Apartmani u hotelu su opremljeni na isti način kao i studija, ali imaju još jednu prostoriju tj. dodatnu spavaću sobu. Hotel je udaljen od aerodroma 80 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebu (na upit), balkon ili terasu, WiFi, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, recepciju, usluge lekara, restoran, sef (na recepciji), bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrane na plaži i bazenu, bar na bazenu i plaži.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelmelissa.gr/en/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.