Restoran Monix Club Zlatibor

Restoran Monix Club Zlatibor

Restoran domaće kuhinje sa konačištem

Restoran Monix Club Zlatibor

Restoran Monix Club nalazi se na Zlatiboru u sklopu vile Monix Club u naselju Obudojevica, u ulici Narcisa br. 29.

Nalazi se na fantastičnom mestu okružen prelepom prirodom i svežim vazduhom. Restoran Monix Club poseduje baštu iz koje se pruža jedinstven pogled na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Takav ambijent će učiniti da restoran Monix Club Vama i vašim dragim osobama napravi nezaboravne uspomene.

Restoran je prelepo i moderno opremljen, a ono što je posebno važno je što je potpuno nov i adaptiran. Glavno obeležje restorana su jela zlatiborskog kraja i tradicionalna kuhinja koja je specifična za ove krajeve. Pored tradicionalne hrane ovde možete probati i druga internacionalna jela.

U restoranu se mogu organizovati i razne svečane večere, prezentacije, a često i večere uz dobru muziku i veselu atmosferu.

U restoranu se služe najkvalitetnija inostrana i domaća pića, a ono što definitvno morate probati u našem restoranu je domaća rakija šljivovica kakvu do sada sigruno niste imali priliku da probate.

Gosti koji su smešteni u Vili Monix Club, pored doručka koji im je uključen u cenu mogu i doplatiti pansionsku večeru za samo 750,00 Rsd dnevno. Pansionska večera se sastoji od supe/čorbe, jela po izboru (anketa 2 jela) i dezerta.

Komplet lepinja – vruća lepinja, zlatiborski kajmak, pretop, domaća jaja uz kiselo mleko, Zlatiborska zakuska – Svinjski pršut, goveđi pršut, čvarci, kulen, slanina, sir, kajmak, Pastrmka na žaru, Svadbarski kupus sa mesom, Gulaš, svinsko i jagnjeće pečenje i jela sa roštilja je upravo ono po čemu je Zlatibor poznat, a najlepše će te probati upravo kod nas.

Cene u restoranu su povoljne, a ljubaznost, prijatno osoblje i profesionalnost ono što ostavlja poseban pečat, a na Vama je da dođete i uverite se.

Radno vreme restorana je svakim danom od 08:00 h – 22:00 h.

Dobrodošli!

Restoran Monix Club Zlatibor
Visit Zlatibor

 

 

Vila Monix Club Zlatibor

Kompletna ponuda izleta sa Zlatibora:

Izlet Mokra Gora                                               Izlet Sirogojno – Stopica pecina
Izlet Uvac                                                                     Izlet Visegrad

Leave a Reply

Your email address will not be published.