Sani Hotel Sani Asterias 5*

Hotel Sani Asterias 5* je mali hotel u okviru poznatog kompleksa Sani Resort. Nalazi se na početku poluostrva Kasandra, 10 km od Nea Fokee i 70 km Soluna. Objekat poseduje sopstvenu peščanu plažu dugu 7 km, koja je nagrađena Plavom zastavom što znaci da je izuzetno uređena, a more kristalno čisto. Na 500 m od hotela Sani Asterias nalazi se plaža Bousoulas koja pripada Sani Beach hotelu, ali je dostupna i gostima hotela Sani Asterias. Korišćenje  suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, aparat za kafu, fen za kosu, WiFi, đakuzi, mini bar, TV/SAT, radio, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, prodavnicu, menjačnicu, usluge lekara, vrt, lobi, marinu, mini market, prodavnicu nakita, prodavnicu suvenira, sopstvenu plažu, peškire za plažu, ležaljke i suncobrane, otvoreni i zatvoreni bazen, bar pored bazena, animatora, igralište za decu, dečiji meni, salon lepote, masaže, terene za tenis, košarku, odbojku, usluge rent-a-cara, teretanu.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-asterias-suites

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.