Sani Hotel Simantro Beach 4*

Hotel Simantro Beach 4* je hotel sa 4 zvezdice u mestu Sani. Konstruisan je po ugledu na svetogorsku arhitekturu. Okružen je veličanstvenim dvorištem raznovrsnih boja i borovom šumom. Ovaj objekat je udaljen 3 minuta hoda od plaže. Nudi teniske terene, dečije igralište i recepciju koja radi 24 h. Svaka soba u hotelu ima sef, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu i TV/SAT. Hotel Simantro ima i restoran i tavernu koja gostima nudi veliki izbor ukusnih jela. Takođe, ima bar na plaži, snack bar i 2 otvorena bazena i jedan zatvoreni bazen. U večernjim satima se organizuju i različite aktivnosti za sve uzraste. Hotelska plaža je peščana i svake godine je obeležena Plavom zastavicom, što znači da je voda izrazito čista. More nije duboko, a gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke. Hotel Simantro je udaljen oko 1 km od centra i 75 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi na 10 km od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, frižider, sef, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, WiFi, mini market, parking, animatora, igralište, bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena, stoni tenis, teniski teren.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://simantrobeachhotel.reserve-online.net/about 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.