Sani

Sani je poluostrvo koje pripada ekološkim rezervatima Grčke i odlikuje se izuzetno čistim morem i dugačkim peščanim plažama. Nalazi se na jugozapadu Kasandre i udaljen je od Soluna oko 80 km.Kompleks se sastoji od 4 vrhunska hotela:Sani Beach Club, Sani Beach Hotel, Porto Sani Vollage i Sani Asterias Suits, svi jedan pored drugog. Preporučuje se porodicama sa malom decom i svima onima kojima je potreban odličan smeštaj i sasvim pasivan odmor u miru i tišini, sa dosta zelenila i bez noćnog života i bilo kakvih izlazaka.

Udaljen 85 km od Soluna, na severozapadnoj obali Kasandre, područje Sani je požnato po jako prijatnom klimatu- jednom od najpovoljnijih u severnoj Grckoj. S obzirom da se ne može svrstati u selo, Stavronikita, nazvana po Stavronikita manastiru na planini Atos, predstavlja moderno naselje i savremenu tvorevinu. Sani Resort, za razliku od većine ovakvih kompleksa u Grckoj , nije u vlasništvu stranih investitora koji ne prinose domaćoj industriji.

Kasandra je zapadno poluostrva Halkidikija ili “prvi prst”, kako ga mnogi zovu. Ukoliko želite da svoj odmor provedete aktivno, porodično, ukoliko želite da budete vidjeni, ako ste mladi i zaljubljeni, onda je Kasandra sa letovalištima Pefkohori i Hanioti, pravo mesto za Vas. Nepregledne peščane plaže, kristalno bistro, čisto i toplo more, živopisna letovališta, tradicionalna sela, bogat noćni život, blizina Soluna, prijatne taverne i pristupačne cene, nesumnjivo daju prednost Kasandri nad mnogim drugim mestima za odmor.Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima, nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, privlače kako strane, tako i domaće turiste… Ono sto Kasandru čini popularnom je: blizina Soluna, mnogobrojna živopisna turistička mesta, tradicionalna sela, grčke taverne, barovi i diskoteke, razni sadržaji za rekreaciju i sportove na vodi, kao i veliki broj apartmana i hotela po pristupačnim cenama. Najpoznatija naselja u kojima i srpski turisti rado provode svoj odmor su Pefkohori, Hanioti, Afitos, Nea Fokea, Nea Mudanja, Nea Potidea Kalitea.

 

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2022. u Grčkoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/ 

 

Stavros leto 2022   Vrasna leto 2022
Paralia leto 2022   Olympic beach leto 2022
Leptokaria leto 2022   Nei Pori leto 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.