Metamorfozis Hotel Blue Dolphin 4*

Hotel Blue Dolphin 4* je moderan hotel sa 4* koji nudi najviši nivo usluga i sadržaja. Sastoji se od 15 bungalova i glavne zgrade gde se nalazi recepcija, restoran, SPA centar i bazen. Hotel je nedavno renoviran i uvedeni su novi tipovi soba koji gostima pružaju maksimalan komfor. Prelepa plaža okružuje hotel sa 3 strane. Udaljen je 1 km od centra Metamorfozisa i 9 km od mesta Nikiti. Od aerodroma hotel Blue Dolphin udaljen je oko 82 km.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, minimarket, doktora na poziv, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, mini klub za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski i košarkasški teren, centar za vodene sportove, SPA&Wellness, salon lepote.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.bluedolphinhotel.eu.

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu je okolina samog parka. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent-a-car agencija. Osim šetnjom uz more ili po šumi, može se korišćenjem redovnih autobuskih linija stići do obližnjeg Nikitija koji je udaljen samo 6 km od Metamorfozisa ili jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Neos Marmarasa koji se nalazi na 30 km, koji su življi po pitanju provoda. Posetiocima je na raspolaganju i krstrenje do Svete Gore.

Za one koji žele da pobegnu od gužve i kojima neće smetati nedostatak noćnog života i burnog sadržaja onda je Metamorfozis pravi izbor, koji će svakog očarati i, kako i sam naziv kaže preporoditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.