Sitonia Metamorfosi Hotel Blue Dolphin

Hotel Blue Dolphin se nalazi u mestu Metamorfosis, oko 1,5 km od centra i oko 70 m od plaže, od koje ga razdvaja jedna sporedna ulica. Zelenilo kojim je okružen, prostrana bašta prepuna cveća i kristalno čista voda da predstavljaju idealno mesto za miran porodični odmor.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini frižider.

Standardne dvokrevetne sobe imaju površinu oko 18m2 i namenjene su smeštaju 2-3 osobe.

Superior sobe su takođe namenjene smeštaju 2-3 osobe, ali imaju oko 25m2 i malo su drugačije nameštene od standardnih soba.

Family sobe se sastoje od jedne prostorije sa odvojenim kupatilom, imaju oko 28m2 i idealne su za smeštaj 2-4 osobe, uglavnom porodica sa dvoje dece.

Sadržaj: Recepcija, restoran, taverna, snack bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena i bar na plaži, igralište za decu, mini club, SPA centar sa jacuzzi-jem, saunom, raznim vrstama masaža i tretmana lica, organizovana animacija, stoni tenis, brojne sportske aktivnosti, teren za tenis i košarku, prodavnica suvenira, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.bluedolphinhotel.eu.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.