Metamorfozis Hotel Village Mare 4*

Hotel Village Mare 4*  je luksuzni hotel sa 4* koji se nalazi u Metamorfozisu, na Sitoniji. Hotel je izgrađen u skladu sa svojim prirodnim okruženjem. Gostima nudi udoban i moderno opremljen smeštaj. Pogodan je kako za porodice sa decom tako i za parove. Od plaže je udaljen manje od 100 m. Hotel Village Mare je potpuno renoviran 2016. godine i prostire se na 19.000m2. Sastoji se od 11 dvospratnih zgradasa sobama iz kojih se pruža neverovatn pogled na baštu, bazene i zaliv Torenos. Udaljen je 81 km od aerodroma u Solunu i 2 km od centra Metamorfozisa.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, minimarket, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte, restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, mini klub za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama (uz doplatu 3Eur/plaćanje na licu mesta), bazen za odrasle i decu, večernje animacije, terene za košarsku i tenis.

Usluga: Usluga je bazi all inclusive-a.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.villagemarehotel.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu je okolina samog parka. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent-a-car agencija.

Osim šetnjom uz more ili po šumi, može se korišćenjem redovnih autobuskih linija stići do obližnjeg Nikitija koji je udaljen samo 6 km od Metamorfozisa ili jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Neos Marmarasa koji se nalazi na 30 km, koji su življi po pitanju provoda. Posetiocima je na raspolaganju i krstrenje do Svete Gore. Za one koji žele da pobegnu od gužve i kojima neće smetati nedostatak noćnog života i burnog sadržaja onda je Metamorfozis pravi izbor, koji će svakog očarati i, kako i sam naziv kaže preporoditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.