Skala Potamias, Hotel Achillion 3*

Hotel Achillion 3* se nalazi na ostrvu Tasos, 1,5 km od centra Skala Potamias. Udaljen je oko 20 minuta hoda do plaže i 800 m od Zlatne plaže u Skala Potamias. Hotel nudi privatni besplatni parking u okviru objekta. Sobe imaju balkone sa prelepim pogledom na Tasos i prirodu.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, sef, TV, WiFi. Sve sobe imaju pogled na bazen ili baštu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, parking, WiFi, restoran, bazen.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 10:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotel-achilion.gr/index.php/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Skala Potamija je idealna za mirna porodična letovanja ali i za sve željne odmora. S druge strane ona nudi i zabavu za decu i to na samoj plaži koja je duga, široka, peščana, sa dugim plićakom, igračkama, malim luna parkom, toboganima, klackalicama…

Sa velikim izborom tavernica na samoj obali, nestvarno tirkiznom vodom, kafićima na obali sa udobnim garniturama, zaogrnuta borovom šumom, u podnožju najvećeg planinskog vrha na ostrvu-Ipsariona, Skala Potamija predstavlja i vrlo lep izbor za sve romantične duše i ljubitelje prirodnih lepota.

Najveća prednost Skale Potamije nesumnjivo je lepa peščana plaža, ali i blizina čuvene plaže Golden beach, najpoznatijeg etno sela Panagija, glavnog grada Limenasa, a samim tim i Kavale. Skala Potamija je blizu jedne od najlepših plaža na ostrvu Paradise plaže, Makrijamosa, Mermerne, pomenutog Golden beach-u. Ona nudi mir i pravi odmor, a istovremeno su joj lako dostupni svi sadržaji za decu, mlade i odrasle u glavnom gradu- Limenasu koji je udaljen svega desetak kilometara od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.