Skala Potamias Hotel Ntinas Filoxenia 3*

Hotel Ntinas Filoxenia 3* nalazi se na samo 100 m od zlatne plaže na prelepom zelenom ostrvu Tasos u gradiću Skala Potamia. U pitanju je novi kompleks koji se sastoji iz više objekata sa apartmanima, studijima. Kompleks je udaljen  oko 150 m od gradske plaže u Skala Potamiji, na odličnoj lokaciji, blizu grada, šetališta, prodavnica i restorana. Grad Tasos je udaljen 12 km, a najbliži marketi i kafići su na 500 m. Hotel Ntinas Filoxenia nudi moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na Egejsko more i vrt. Kompleks ima veliki bazen pored koga gosti mogu da uživaju u piću i kafi. Hotel raspolaže i celodnevnim mini marketom i suvenirnicom.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, TV, frižider, kupatilo, fen, terasu, mini kuhinju.

Sadržaj hotela: Mini restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, mini igralište za decu, sef, wi- fi internet, mini market, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://ntinasfiloxenia.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.