Skala Prinos Hotel Alea 4*

Hotel Alea 4* je smešten pored plaže u mestu Skala Prinos, na severozapadu ostrva Tasos. Ima 4 zvezdice, fitnes centar, 2 otvorena bazena i dosta SPA sadržaja. Internet je dostupan u celom objektu. Hotel poseduje 3 restorana i 3 bara. Doručak je bogat, na bazi švedskog stola i služi se u glavnom restoranu svakog jutra, a deca imaju poseban meni. Blizu hotela nalazi se taverna Almaya koja je smeštena na samoj obali mora i gde se služe fenomenalna grčka jela. Gostima je na raspolaganju bazen kao i tereni za odbojku na plaži. Od hotela Alea se lako stiže do trajekta kojim se gosti mogu prevesti do grada Kavale. Parking se nalazi u okviru objekta i besplatan je.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, frižider, krevetac za bebu (na upit), sef, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, menjačnicu, lift, WiFi, mini market, parking,  otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, igralište za decu, animatora, bar na plaži, TV salu, tursko kupatilo, masaže, saunu, kozmetički salon, aerobik salu, terene za odbojku i tenis.

Usluga: Polupansion ili  all inclusive (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.aleahotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.