Skala Prinos Hotel Ilio Mare 5*

Hotel Ilio Mare 5* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji  Skala Prinos. Ima 5 zvezdica i smešten je na prelepoj peščanoj plaži-plaži Dasilio. Hotel  Ilio Mare nudi luksuzan smeštaj, restorane izuzetnog kvaliteta kao i teniske terene. Sobe imaju veoma elegantan nameštaj i savršen pogled na more ili vrtove. Opremljene su CD plejerom, TV-om i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju bazen i bar na plaži gde mogu uživati u piću i pogledu na more. U hotelu postoje dva restorana koji služe mediteransku i internacionalnu kuhinju. Hotelski bazen ima fenomenalne vodopade i atrakcije gde se gosti mogu osvežiti i uživati u zelenilu u okolini. Takođe, na raspolaganju su i klub za decu i fitnes centar. Glavni grad Tasos udaljen je od hotela Ilio Mare 17 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, mini bar, radio, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, dva restorana, bar, lift, parking, bazene, masaže, SPA centar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.iliomare.gr/gallery 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.