Skala Rahoni Sunrise Beach 3*

Hotel Sunrise Beach 3* se nalazi u poznatom ribarskom mestu Skala Rahoni. Smešten je blizu plaže. Autobuska stanica se nalazi na 50 m od plaže hotela. Hotel Sunrise Beach je udaljen oko 4 km od mesta Skala Prinou, a od luke Limenas 11 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, mogućnost rentiranja automobila ili bicikla, parking, WiFi u celom objektu, restoran, bar, teretanu, sto za stoni tenis, bilijar, suncobrane i ležaljke na plaži.

Usluga: Usluga je All Inclusive.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sunrisebeach-thasos.com/en/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Pored dobre hrane i živopisne duge obale , ovo malo turističko mesto nudi dobro organizovane plaže gde posetioci mogu da učestvuju u mnogobrojnim sportovima na vodi, počevši od skijanja na vodi i paraglajdinga pa čak do kratkih letova motornim letelicama.

Turističku ponudu upotpunjuju barovi na plažama koji svojim dnevnim i noćnim programom privlače pažnju mladih ljudi, kao i onih koji se osećaju mladim u srcu.

U ovoj regiji, može se pronaći jedan od najvećih i najbolje snabdevenih supermarketa na ostrvu, benzinska stanica, apoteke, prodavnice tehnike i široka mreža poslastičarnica i pekara. Skala Rahoni privlači turiste koji traže na oko prijatno okruženje i pritom zahtevaju kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.