Skala Rahoniou Hotel Sunrise Beach 3*

Hotel Sunrise Beach 3* se nalazi na samoj plaži u tradicionalnom ribarskom mestu Skala Rachoni i udaljen je 11 km od Limenasa. Autobuska stanica je udaljena samo 50 m od hotela. Objekat Sunrise Beach nalazi se na 4 km od mesta Skala Prinos. Ovo mesto je idealno za porodice sa malom decom zbog toga što je mirno i zbog toga što ima dosta zelenila.

Smeštaj: Sve sobe poseduju balkon, fen za kosu, frižider, klima uređaj, kupatilo, TV / SAT.

Sadržaj hotela: Bilijar, bašta, fitnes sala, otvoreni bazen, parking, restoran, recepcija, stoni tenis, wi- fi internet, ostava za prtljag, fax / fotokopiranje. ležaljke i suncobrani na plaži.

Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži je besplatno za goste hotela.

Usluga: All inclusive.

Vise informacija o ovom hotelu mozete pronaci na stranici: https://www.booking.com/hotel/gr/sunrise-beach-ska-la-rachonaou.sr.html

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.