Skala Rachoniou

Tasos Skala Rahoni

Na severozapadu ostrva Tasos, na oko 12 km od glavnog grada Limenasa, u senci stogodišnjih maslinjaka smešteno je malo mesto Skala Rahoni. Kristalno čisto i mirno more idealno je za porodice sa decom. Plaža je prostrana sa igralištima za sporotve na pesku. Kada je vreme vedro jasno se vidi Kavala. Takođe, u ovom mestu se nalazi i najveći supermarket na ostrvu, gde možete naći sve što vam može zatrebati. Uz plažu se nalazi mnoštvo restorana, barova i nezaobilaznih  taverni. Skala Rahoni je sjajno mesto za one koji traže miran i opuštajući odmor.

Jedan od glavnih atributa ovog mesta je prelepa obalska linija- fini beli pesak i niz lepih uvala koje izlaze na plitko i čisto more. Ovde je korišćenje suncobrana, kao zaštitu od sunca, nepotrebno, s obzirom da se drvored borova spušta skroz do vode pa je uvek poguće pronaći prirodan hlad. Druga prednost su brojna stabla maslina. Sa obe strane glavnog puta, prostire se lavirint malih seoskih puteva, koji prolaze kroz ili oko maslinjaka i neretko vode do peščanih uvala i skrivenih plaža, restorana i taverni ili malih kuća u privatnom vlasništvu ili slobodnih za iznajmljivanje.

Pored dobre hrane i živopisne duge obale , ovo malo turističko mesto nudi dobro organizovane plaže gde posetioci mogu da učestvuju u mnogobrojnim sportovima na vodi, počevši od skijanja na vodi i paraglajdinga pa čak do kratkih letova motornim letelicama.

Turističku ponudu upotpunjuju barovi na plažama koji svojim dnevnim i noćnim programom privlače pažnju mladih ljudi, kao i onih koji se osećaju mladim u srcu.

U ovoj regiji, može se pronaći jedan od najvećih i najbolje snabdevenih supermarketa na ostrvu, benzinska stanica, apoteke, prodavnice tehnike i široka mreža poslastičarnica i pekara. Skala Rahoni privlači turiste koji traže na oko prijatno okruženje i pritom zahtevaju kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu.

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2023. u Grckoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/

 

STAVROS LETOVANJE 
VRASNA LETOVANJE
PARALIA LETOVANJE
OLYMPIC BEACH LETOVANJE
LEPTOKARIA LETOVANJE
NEI PORI LETOVANJE

Leave a Reply

Your email address will not be published.