Soleil Hotel **

Hotel Soleil 2* je mali hotel koji se nalazi na Ladies Beach-u, najpopularnijoj plaži dvestotine metara od mora i dva kilometra od centra Kušadasija. Hotel ima prelepu baštu u kojoj se nalazi otvoreni bazen, restoran sa barom, besplatan wireless internet u lobiju, sef u lobiju (uz doplatu na licu mesta). Svaka soba poseduje TWC, klima uređaj (uračunato u cenu), telefon, TV, a većina soba ima terasu (moguće je naglasiti ukoliko želite sobu sa terasom, ali odluku o tome donosi isključivo hotel na licu mesta). Usluga u hotelu Sol je noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak) uz mogućnost doplate večere, na licu mesta, u obližnjem hotelu Minay (švedski sto – samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://soleilotel.com.tr/.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na sledeći način:

  • Gotovinski, 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
  • Administrativnom zabranom odloženo, 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2019., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Soleil hotel

Turska hoteli

Leave a Reply

Your email address will not be published.