Stavros apartmani last minute

Stavros apartmani last minute

 

Last Minute

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2023

Last minute ponuda je turistička ponuda koja se odobrava u poslednjem trenutku i cene su veoma povoljne. Polazak je najčešće u kratkom vremenskom periodu i odličan je za  one koji odmor mogu da uzmu kada oni požele. Kada su last minute ponude u pitanju nema mnogo biranja, za razliku od first minute ponuda tj. ranih uplata, već se tada rezerviše i kupuje ono što je ostalo. Last minute ponude se odobravaju pred polazak i broj mesta je ograničen, i za last minute ponudu morate biti brzi i odlučni. Naša agencija Vam nudi veliki izbor smeštaja u Grčkoj u sezoni ili van sezone, a kada su last minute ponude u pitanju cene su niže i preko 30%.

U našoj ponudi za leto 2022 možete pronaći veoma povoljne aranžmane i last minute ponude u Grčkoj. Destinacije iz naše ponude su jedne od najtraženijih kod srpskih turista. Sa last minute ponudom možete da provedete fantastičan odmor po veoma povoljnim cenama u odličnim apartmanima prve kategorije i uključenim autobuskim prevozom. Mesta u kojima se može naći najjeftiniji smeštaj po mnogo povoljnijim cenama su letovališta koja su svake godine manje-više ista. U takvim mestima je vanpasionska usluga takođe veoma pristupačna budžetu naših turista. Cena hrane, pića u prodavnicama i restoranima, kao i najam automobila su veoma povoljne.

Najveći broj naših turista ne bira bez razloga neke od letovališta kao što su mesta u Olimpskoj regiji – ParalijaLeptokarijaOlympic beach.

Mesta u Solunskoj regiji kao što su Asprovalta, Vrasna i Stavros, takođe su na veoma dobrom glasu kada su u pitanju niže cene.

Stavros last minute 2022
Vrasna last minute 2022
Paralija last minute 2022
Olympic Beach last minute 2022
Leptokaria last minute 2022

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Grčkoj na https://monix.rs/grcka-apartmani/  i na Zlatiboru na http://visit-zlatibor.com/

Stavros apartmani last minute

Leave a Reply

Your email address will not be published.