Stavros letovanje na rate

Stavros letovanje na rate

 

Kada su naši putnici u pitanju može se reći da je najisplativije upravo letovanje u Grčkoj. Postoji veliki broj destinacija gde se može letovati po veoma povoljnim i niskim cenama. Jedna takva destinacija je upravo Stavros.

Mesta u kojima se može naći najjeftiniji smeštaj po mnogo povoljnijim cenama su letovališta koja su svake godine manje-više ista. U takvim mestima je vanpasionska usluga takođe veoma pristupačna budžetu naših turista.

Cene hrane i pića u prodavnicama i restoranima (jedna porcija se kreće od 4 do 8 Eur, cena raznih salata je u najvećoj meri oko 2 Eur, porcija girosa  1,5 do 2 Eur, pica oko 2 Eur)  tj. kafićima, kao i najam automobila ili bicikla su veoma povoljne. Upravo zbog takvih stvari mesta u Solunskoj regiji kao što je Stavros su na veoma dobrom glasu kada su niže cene u pitanju.

Stavros apartmani

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2023

Naša agencija odobrava odloženo plaćanje i plaćanje na rate. Procedura je takva da prilikom rezervacije uplatite jedan deo aranžmana – akontaciju od 40%, a ostali iznos putem jednakih mesečnih rata.

  • Gotovinski, 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022. godine bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
  • Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2022.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, bez uvećanja na ostatak duga. Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

Tokom maja i u drugoj polovini septembra najam apartmana u Grčkoj je najjeftiniji. U tim terminima cene se krecu od 60 do 90 Eur sa prevozom, a naša agencija odobrava popuste za rane uplate i do 20%, tako da je moguće odputovati za samo 48 Eur.

 

Stavros letovanje na rate

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za Grčku leto 2022. na: Grčka apartmanski smeštaj leto 2022 kao i ponudu za smeštaj na Zlatiboru na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.