Stavros smeštaj sa pogledom na more

Stavros smestaj sa pogledom na more

 

Stavros pripada delu zaliva i plaži koja je dugačka oko 10 km. Podeljena je na 2 dela. Levo od luke je gradska plaža. U ovom delu postoji veliki broj kafića sa ležaljkama i suncobranima. Ovaj deo se pruža kilometrima ka Asprovalti. Desno od luke, gledano ka moru, je plaža Platani koja je naziv dobila po tome što se u tom delu nalazi šuma platana. Plaža obiluje prirodnim hladom, lepo je uređena i održavana. Negde je uža, a negde šira. Plićak je dug kao i na gradskoj plaži zbog čega je more uvek toplo.

U prilogu Vam predstavljamo apartmane koji su blizu plaže i sa čijih terasa se pruža fantastičan pogled ka moru.

Stavros apartmani Asimonis

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Stavros apartmani Zoi

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Apartmani Asimonis novijeg su datuma, udaljeni oko 30 m od mora i gradske plaže. Na približno 100 m udaljenosti nalazi se pansionski restoran Janis, gde možete probati neki od lokalnih specijaliteta. Objekat se nalazi u novom, mirnom delu Stavrosa, nedaleko od novoizgrađene crkve. Od centra Stavrosa, gde se nalaze šetalište, sportski tereni kao i luna park, objekat Asimonis je udaljen približno 200 metra. Apartmani Asimonis okruženi su prelepo uređenim dvorištem punim zelenila i cveća kako ispred tako i iza objekta. Takođe, u dvorištu se nalazi i trem sa garniturama za sedenje i ozidan roštilj koji su gostima svakodnevno na raspolaganju.

Apartmani Zoi nalaze se u novom delu Stavrosa 100 m od divne peščane plaže poznatije kao gradska plaža.  Apartmani Zoi raspolažu sa 8 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorkrevetnih, petokrevetnih i šestokrevetnih apartmana koji su smešteni u prizemlju i na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu  kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini- električni šporet, posuđe, frižider), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta. Neki od ovih apartmana imaju pogled na more, a neki na divno uređen vrt prepun cveća. U dvorištu se nalazi ozidan roštilj koji je gostima uvek na raspolaganju.

 

Stavros smeštaj sa pogledom na more

 

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja u Stavrosu za leto 2022. na: https://monix.rs/stavros/ kao i ponudu na Zlatiboru: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.