Surtel Hotel ***

Hotel Surtel je smešten u centru Kušadasija, tačno preko puta morske obale. Nudi otvoreni bazen i klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom i balkonima koji gledaju na more. Besplatan bežični internet dostupan je na recepciji.

Sve sobe hotela Surtel opremljene su modernim nameštajem. Svaka smeštajna jedinica sadrži mini-bar. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. U lokalnim i internacionalnim jelima možete uživati u restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola. Osvežavajuća pića možete probati u baru.

Tradicionalno uređeni salon unutar hotela predstavlja idealno mesto za opuštanje. Možete se sunčati pored bazena, odakle se pruža panoramski pogled na more. Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu.

Hotel Surtel se nalazi na manje od 20 km od drevnog grčkog grada Efesa i na 28 km od Bogorodičine kuće. Aerodrom Adnan Menderes u Izmiru udaljen je 80 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Kušadasi.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://surtelhotel.com/eng/index.php.

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 1. dan : Polazak – dan ranije od datuma iz tabela, iz Beograda, Blok 70A (Novi Beograd), Ulica Dr. Agostina Neta, u delu ulice od Delta City centra i Tehnomanije ka reci Savi u _____časova. Dnevno-noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
 • 2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u hotele do ____ h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
 • 12 dan: Napuštanje hotela do _____ h, slobodno vreme. Polazak za Beograd ispred recepcije hotela ____ h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. Noćno-dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
 • 13 dan: Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelima sa 2* na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona i hotelima sa 3*.4* i 5* na bazi polupansiona i All inclusive u 1/2 standardnim sobama. Više informacija o hotelima možete videti na zvaničnim web prezentacijama hotela ili na monix.rs.
 • Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC).
 • Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
 • Usluge predstavnika agencije za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
 • Troškove organizacije aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za navedeni period a shodno cenovniku osigurajavajuceg drustva.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

PREVOZ:

Turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC) sa polaskom dan ranije od datuma iz tabela,iz Beograda, Blok 70A (Novi Beograd), Ulica Dr. Agostina Neta, u delu ulice od Delta City centra i Tehnomanije ka reci Savi u _____časova i povratkom iz Kušadasija ispred recepcije hotela u ______ časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

 • Cena povratne karte iz Beograda po osobi iznosi 85 Eur.
 • Cena povratne karte iz Beograda za decu do 12 godina iznosi 60 Eur.

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih droga kao i upotreba WC-a. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija izuzev ako je putnik unapred platio izbor sedišta. Sva deca moraju imati svoje sedište . Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. U cenu karte je uračunata jedna putna torba do 20 kg, svaka naredna se doplaćuje.Upozoravju se putnici da je u Tursku zabranjeno unošenje hrane i da im ista na granici može biti oduzeta uz naplatu kazne.

IZLETI:

Agencija organizuje fakultativne izlete koji se dogovaraju i plaćaju u agenciji u okviru aranžmana ili na licu mesta u predstavništvu agencije Sun&Fun u Kušadasiju.

OSIGURANJE:

Za sve putnike agencija je obezbedila putno zdravstveno osiguranje tokom trajanja aranžmana u saradnji sa ovlašćenom osiguravajućim društvom.

OPŠTI USLOVI:

 • Putna dokumenta –Svi uslovi objavljeni u programu putovanja odnose se isključivo na državljane Republike Srbije. Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike, državljane drugih država, na uslove koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju. Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije organizatora nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata već o tome vode računa sami putnici. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dužni su da podignu Voucher u agenciji 7 dana pre početka arnžmana.
 • Usmene ili bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja i Prijavi za putovanje ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja kao i otkaza aranžmana usled nepredviđenih objektivnih okolnosti usled čega je obavezan obavestiti putnike minimum 5 dana pre početka aranžmana.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na sledeći način:

 • Gotovinski, 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Odloženo čekovima građana, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
 • Administrativnom zabranom odloženo, 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2019., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.