Tasos Hotel Rachoni Imperial 3*

Hotel Rachoni Imperial 3* je novoizgrađeni hotel otvoren 2019. godine i udaljen je samo nekoliko metara od prelepe peščane plaže. Nalazi se na Tasosu u mestu Skala Rahoni. Sobe su veoma moderno i lepo uređene u sivo-beloj boji. Hotel Rachoni Imperial pruža gostima sve što je potrebno za prijatan i ugodan odmor. Od luke, hotel je udaljen 12km, a od centra 250 m. Autobuska stanica se nalazi na samo 100 m od objekta.

Smeštaj: Sobe u hotelu sadrže klima uređaj, balkon, fen za kosu, frižider, sef, SAT/TV.

Sadržaj hotela:  Hotel sadrži bazen na otvorenom, bar na bazenu, ležaljke i suncobrane pored bazena, WiFi, parking, baštu.

Usluga: Polupansion

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.booking.com/hotel/gr/rachoni-imperial.sr.html

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.