Limenaria Hotel Thalassies Nouveau ***

Hotel je izgrađen 2009. godine i potpuno je renoviran 2015. godine. Nalazi se u Limenariji, od plaže je udaljen oko 50 m.

Smeštaj: Raspolaže sa 26 soba. Sve sobe su uređene u mediteranskom stilu i imaju kupatilo, fen, frižider, SAT TV, telefon, internet, sef, balkon. Pogled sa balkona pruža se na more i Svetu Goru, ili na planinu i bazen.

Dodatni sadržaj: restoran, bar, pool i snack bar, taverna, otvoreni bazen sa delom za decu, teretana, sauna, masaže uz doplatu, bilijar, igralište za decu. Hotel poseduje i ležaljke na plaži čije iznajmljivanje je besplatno za goste hotela. Hotel takođe poseduje i parking, pa je idealan za goste koji odluče da dođu kolima.

Usluga: Polupansion (izbor menija).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici www.thalassies-hotel.gr .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.