Tripiti Hotel Trypiti Bungalows 3*

Hotel Trypiti Bungalows 3* je hotel okružen vrtovima, velikim bazenom i jednim manjim bazenom za decu. Nalazi se na poznatoj plaži Tripiti sa kristalno čistom vodom i prelepom, peščanom i uređenom plažom. Hotel se sastoji od više objekata koji su stepenasto raspoređeni na uzvišenju iznad Tripiti plaže. Predstavlja pravu oazu mira i hladovine zbog zelenila i borova koji ga okružuju. Bungalovi su smešteni iznad magistrale, ali pored bazena postoji podzemni prolaz koji vodi do plaže. Od centra Limenarije hotel je udaljenim 2 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon koji gleda na more ili baštu, kupatilo, frižider, telefon, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, vrt, parking, sef (na recepciji), usluge buđenja, TV salu, bazen, teren za odbojku, bilijar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pogledati na web adresi: http://trypiti-bungalows.hotels-thassos.com/en/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.