Uranopolis Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa 4*

Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* je prelep hotelski kompleks koji se nalazi na veoma živopisnoj lokaciji, samo par minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira, na oko 3 km od tradicionalnog grčkog ribarskog mesta i luke Uranopolis. Izgrađen je u obliku amfiteatra na ogromnoj površini, odakle se pruža predivan pogled na Svetu zemlju. Nalazi se preko puta plaže (oko 100 m), do koje se dolazi podzemnim prolazom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 113 km. Sastoji se iz više zgrada koje su kaskadno poređane. Upravo zbog takvog polažaja, veliki broj soba ima pogled na more.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, frižider, terasu.

Sadržaj hotela: Recepcija, sef, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, mini market, igralište za decu, fitnes sala, bar pored bazena, bar na plaži, SPA centar, wi- fi internet, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.aristoteles.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.