Uranopolis Hotel Eagles Palace 5*

Hotel Eagles Palace 5* se nalazi u živopisnom mestu Uranopolis u Severnoj Grčkoj. To je veličanstveno netaknuto područje koje krasi kristalno čisto more sa dugim peščanim plažama. Ovaj porodični hotel ima 5 zvezdica i okružen je prelepom prirodom i mediteranskim vrtovima koji oduzimaju dah. Hotel Eagles Palace ima 157 soba, apartmana i bungalova koji su elegantno opremljeni i osoblje koje je na raspolaganju gostima 24 časa dnevno. Iz smeštajnih jedinica  pruža se pogled na more, plažu i bazen. Hotel poseduje zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji klub koji vode iskusni profesionalci, centre za vodene sportove i ronjenje, 4 restorana, Yach Club koji nudi privatna krstarenja i slično. Od aerodroma, Hotel Eagle Palace udaljen je oko 90 minuta vožnje automobilom.

Smeštaj: Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj, krevetac (na upit), terasu, kozmetiku u kupatilu, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, 4 restorana, 3 a-la-carte restorana, 4 bara, igralište za decu, mini klub, otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski teren, centre za vodene sportove, SPA&Wellness, salon lepote, konferencijsku salu.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.eaglespalace.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.