Uranopolis Hotel Eagles Palace 5*

Hotel Eagles Palace 5* je još jedan u nizu malih luksuznih hotela, lociran samo na par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis i nadomak granice sa Svetom zemljom- Atos. Konstruisan je u jednostavnom vizantijskom stilu. Hotel Eagles Palace pruža priliku kako za porodični odmor, tako i za profesionalna okupljanja u vidu kongresa, seminara i slično. Od solunskog aerodroma hotel je udaljen 120 km, od mesta Uranopolis udaljen je 4 km. Hotel ima sopstvenu, peščanu plažu.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, sef, telefon, mini bar, fen za kosu, balkon, TV / SAT.

Sadržaj hotela: Recepcija, menjačnica, dva restorana, taverna, nekoliko barova, nekoliko bazena, ležaljke i suncobrani kraj plaže i bazena, room servis, igralište za decu, stoni tenis, sala za konferencije, wi- fi internet.

Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.eaglespalace.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.