Vrasna apartmani na plaži

Vrasna apartmani na plaži

 

Vrasna pripada regiji Svetog Đorđa i nalazi se između Stvrosa i Asprovalte. Plaža je duga, peščana i široka. Kada krenete iz Stavrosa ka Asprovalti prvo nailazite na Vrasna Paraliju, malo, tiho mesto u kojem se nalazi market Lidl. a 3 km od Vrasna Paralije je Nea Vrasna, a zatim Asprovalta.

Naša agencija Vam nudi objekat Summertime na samo 20 m od plaže koji se nalazi u Vrasna Paraliji i objekat Asprovalta Beach u Nea Vrasni koji je udaljen 30 m od plaže.

 

Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta. Raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima. nalaze se nadomak prelepog, palmama ukrašenog šetališta Nea Vrasne, prepunog tradicionalnih taverni, kafica, suvenirnica.

Današnje letovalište je na oko 70 km od Soluna i Kavale, između Asprovalte , i Stavrosa sa kojima je povezana širokom peščanom plažom nagrađivanom „plavom zastavom“ Evropske unije i Mediterana, kao i predivnim popločanim i uredjenim korzom uz zaliv. Vrasna “gleda” amfiteatralno na Egejsko more, a zaliv Strimonikos joj je kao na dlanu. Blizu Vrasne su dva međunarodna aerodroma: međunarodni aerodtom Makedonija u Solunu i Aerodrom Aleksandar Veliki u Kavali, oba na oko 40-ak minuta vožnje od Vrasne.

Pripada regiji Svetog Đorđa, zajedno sa Stavrosom i Asprovatom, poznate i kao dolina “Makedonskih Tempa”, sa kotlinom Rentina koju preseca i u zaliv se uliva rečica Rihios. Građena su u skoro istom stilu i razlikuju se od ostalih turistickih mesta u Grčkoj. Široke plaže, bogato zelenilo, antičko blago i moderna naselja neke su osobine ove oblasti u zalivu Strimonikos. To što ovu oblast jos čini posebnom je i blizina Ouranoupolisa, planine Atos, antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis i muzej u njemu, pećina Alistratis koja svedoči o životu na ovom području još iz paleolitskog doba.

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmasnkog smeštaja u Vrasni na: https://monix.rs/vrasna/ kao i na Zlatiboru na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Vrasna apartmani na plaži

Leave a Reply

Your email address will not be published.