Zlatibor prodaja stanova

Zlatibor prodaja stanova

 

Apartmanski kompleks Monix je luksuzno apartmansko naselje smešteno na rubu naselja Obudojevica na Zlatiboru. Udaljeno je 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalazi se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve.

Kompleks se sastoji od 3 zgrade. Svaka zgrada je podeljena u dve lamele sa po 15 stanova smeštenih u visokom suterenu, visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i potkrovlju. Površina dvosobnih stanova kreće se od 36 do 37m, dok su trosobni stanovi površine 75m2 . Svaki stan u apartmanskom kompleksu Monix poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki stan obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji vlasnici stanova mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu gold gondole, kao i na napoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Kompleks je izgrađen u skladu sa propisima iz oblasti energetske efikasnosti, a za samu izgradnju koriste se najkvalitetniji i prvoklasni materijali, aluminijumska stolarija,  hrastov parket u sobama i dnevnom boravku, kao i španske keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na terasi.

Svi stanovi u apartmanskom kompleksu Monix su osigurani i obezbeđeni sigurnosnim vratima, kamerama, video nadzorom i interfonom.

U sklopu ovog modernog naselja nalazi se privatan parking i raznovrsni sadržaji kao što su sportski tereni za tenis, košarku, odbojku, otvoreni bazen i igralište predviđeno za najmlađe.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

Iskoristite povoljnosti za kupovinu u izgradnji! Posetite nas u našim poslovnicama u Beogradu na adresi Durmitorska 6-8, kontakt telefon 011/404-77-11, email: office@monix.rs ili na Zlatiboru u ulici Miladina Pećinara 74, kontakt telefon: 031/845-500, email: zlatibor@monix.rs.

Kompletnu ponudu možete pogledati i na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Zlatibor prodaja stanova
Nekretnine Zlatibor

Leave a Reply

Your email address will not be published.