Zlatibor smeštaj van centra

Zlatibor smeštaj van centra

 

Ukoliko želite da odmor provedete u prirodi, van gradske vreve i modernog grada i centra pravi izbor za Vas je naselje Obudojevica i Čolovića brdo, Potoci.

Naselje Obudojevica u kojem se nalazi Vila Monix Club kao i kompleks luksuznih apartmana Apartmanski kompleks Monix nalaze se blizu centra, ali su opet malo izolovani, što znači da ukoliko ne dolazite kolima nećete imati problem da dođete do centra jer vam treba najviše 10 minuta. Na nekoliko 300 m se nalaze i prodavnice i marketi. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji možete uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu gold gondole, kao i na napoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Vila MONIX Club – Zlatibor je smešten na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica, udaljena je 800 m od centra i 300 m od ski lifta.
Objekat raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim apartmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve sobe, studija i apartmani imaju 2-6 ležaja, opremljene u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet.

U  Vili MONIX Club na raspolaganju su Vam parking, recepcija sa sigurnosnim sefom kao i restoran sa kaminom i tremom u kom se služi probrana hrana zlatiborskog kraja.

Monix Village Zlatibor je apartmansko naselje smešteno na obodu Čolovića brda u naselju Potoci na 1030 m nadmorske visine. Naselje čini sedam objekata sa petnaest apartmana veličine 55-60 m2. Svi apartmani poseduju dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak sa prelepim dvorištem i tremom sa koga se pruža fantastičan pogled na centar mesta kao i na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Svi apartmani poseduju sopstveni parking za dva i više vozila kao i sopstveni deo dvorišta veličine 3-5 ari.

Zlatibor smeštaj van centra
Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja na Zlatiboru možete pogledati na: Zlatibor smeštaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.