Monix-logo
Restoran Monix Club
Restoran

Prelepa priroda i svež vazduh

Restoran Monix Club nalazi se na Zlatiboru u sklopu vile Monix Club u naselju Obudojevica, u ulici Narcisa br. 29.

Nalazi se na fantastičnom mestu okružen prelepom prirodom i svežim vazduhom. Restoran Monix Club poseduje baštu iz koje se pruža jedinstven pogled na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Takav ambijent će učiniti da restoran Monix Club Vama i vašim dragim osobama napravi nezaboravne uspomene. Kapacitet restorana sa baštom je do 80 mesta.

Tradicionalna kuhinja

Restoran je prelepo i moderno opremljen, a ono što je posebno važno je što je potpuno nov i adaptiran. Glavno obeležje restorana su jela zlatiborskog kraja i tradicionalna kuhinja koja je specifična za ove krajeve. Pored tradicionalne hrane ovde možete probati i druga internacionalna jela.

U Monix Clubu se mogu organizovati i razne svečane večere, prezentacije, a često i večere uz dobru muziku i veselu atmosferu.

U restoranu se služe najkvalitetnija inostrana i domaća pića, a ono što definitvno morate probati u našem restoranu je domaća rakija šljivovica kakvu do sada sigruno niste imali priliku da probate.

Jelovnik

Komplet lepinja – vruća lepinja, zlatiborski kajmak, pretop, domaća jaja uz kiselo mleko, Zlatiborska zakuska – Svinjski pršut, goveđi pršut, čvarci, kulen, slanina, sir, kajmak, pastrmka na žaru, svadbarski kupus sa mesom, gulaš, svinsko i jagnjeće pečenje i jela sa roštilja je upravo ono po čemu je Zlatibor poznat, a najlepše će te probati upravo kod nas.

Cene u restoranu su povoljne, a ljubaznost, prijatno osoblje i profesionalnost ono što ostavlja poseban pečat, a na Vama je da dođete i uverite se.

Dobrodošli!