Monix-logo
Monix Palace Wellness & Spa
Savršen spoj tradicije i kvaliteta
Monix Palace Wellness & Spa
Savršen spoj tradicije i kvaliteta

Monix Palace Wellness & Spa

Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica i udaljeni su 300 m od ski staze i 700 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Monix Palace je centralni objekat apartmanskog kompleksa Monix Hoteli u kome se nalazi glavna recepcija za ceo kompleks. Poseduje 35 apartmana razvrstanih u 4 tipa shodno kapacitetu i površini kao i wellness&spa centar kapaciteta 10-12 osoba koji gosti mogu koristiti uz rezervaciju termina. Wellness&spa centar poseduje prostorije za masažu, đakuzi, saunu i parno kupatilo, fitnes salu, teretanu i bazen na otvorenom. Na ulazu se nalazi kafić sa baštom gde se gosti mogu osvežiti posle masaže, treninga ili uživanja na otvorenom bazenu. Objekat Monix Palace poseduje privatan parking i lift.

Monix Palace Wellness & Spa

Zlatibor specijalne ponude

Izaberite i rezervišite ponudu koja Vam najviše odgovara i iskoristite sve pogodnosti koje Vam nudimo u našem kompleksu.

Rezervišite apartman na Zlatiboru

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.