Monix-logo
Vila Monix Club
Savršen spoj tradicije i kvaliteta
Vila Monix Club
Savršen spoj tradicije i kvaliteta
Vila Monix Club
Savršen spoj tradicije i kvaliteta

Vila Monix Club

Vila Monix Club nalazi se na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica. Udaljena je 700 m od centra i 300 m od ski staze. Objekat raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim apartmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. U Vili Monix Club na raspolaganju su Vam recepcija sa sigurnosnim sefom, parking kao i restoran. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. U ponudi restorana su pansionski obroci i tradicionalna jela zlatiborskog kraja iz bogate a-la-carte ponude kako gostima vile, tako i gostima celog kompleksa kao i eksternim gostima. Kapacitet restorana sa baštom je do 80 mesta. Gostima Vile Monix Club na raspolaganju su i brojni drugi sadržaji poput spa&wellness centra sa kafićem koji se nalazi u neposrednoj blizini u objektu Monix Palace koji se nalazi okviru apartmanskog kompleksa Monix Hoteli.

Zlatibor specijalne ponude

Izaberite i rezervišite ponudu koja Vam najviše odgovara i iskoristite sve pogodnosti koje Vam nudimo u našem kompleksu.

Rezervišite apartman na Zlatiboru

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.